Het gezicht achter DFS media

Allereerst zal ik mij voorstellen, mijn naam is Jeroen Schoonhoven. Ik ben geboren op 30 september 1992 in Oldebroek. Op dit moment woon ik in Kampen In mijn dagelijks leven werk ik bij een een architecten- en bouwkundig adviesburo als bouwkundig tekenaar, daarnaast probeer ik mijn tijd in te vullen met mijn hobby... vliegen !

 

Mijn passie voor fotograferen en enthousiasme over drones is de reden geweest om Drone Flights Schoonhoven op te zetten, of beter gezegd... DFS. Natuurlijk is het erg leuk om met een drone te vliegen maar als fotograferen ook een hobby is hoe kan je deze twee dan beter combineren  ?!

 

In november 2015 ben ik begonnen met het maken van professionele drone video's en foto's voor bedrijven en particulieren. Ik probeer aan alle wensen invulling te geven. Vanaf het moment dat de aanvraag komt gaan we samen de wensen bespreken. We kijken dan wat de mogelijkheden zijn en ook welke kosten eraan verbonden zijn.

 

Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden om een drone in te zetten. Staat je huis te koop maar wil je de verkoop een boost geven? Een aantal prachtige drone foto's zorgen voor een hele nieuwe dimensie! Wil je een evenement, bouwwerk, project of wat dan ook laten vastleggen door een drone? DFS media realiseert jouw wens. Ben je op zoek naar een prachtige fotoserie of video van je bedrijf? Bij DFS media kan het allemaal.

 

Ben je benieuwd wat DFS media voor jou kan betekenen? Bekijk dan mijn portfolio!

 

De drone van DFS media

DFS media gebruikt een DJI Phantom 3 voor het maken van foto's en video's.

Deze drone wordt via GPS gestuurd en kan daardoor perfect op zijn plaats blijven hangen in de lucht. Deze GPS besturing zorgt ervoor dat wanneer de verbinding met de controller wegvalt de drone automatisch weer terugkeert naar de bestuurder.

 

De camera onder de drone hangt in een 3 assige gimbal, dit stabilisatie systeem zorgt ervoor dat de beelden zeer scherp zijn en dat er zeer stabiel gefilmd kan worden. De camera maakt video's in 2,7K kwaliteit en foto's maakt de drone met maar liefst 12 megapixels!

 

Voor het besturen van de drone wordt een controller gebruikt met daarbij een smartphone waarop de DJI GO app is geinstalleerd.

Via de smartphone krijgt de bestuurder live beeld in 720p. Zo kan de drone ook bestuurd worden terwijl de bestuurder de drone niet ziet. 

 

De drone heeft een aantal functies die erg handig zijn bij het maken van foto's en video's. Zo beschikt de drone over een waypoints functie waarmee een vastgelegde route via GPS gevolgd wordt. In de Follow me modus komt de drone automatisch achter de bestuurder aan. De point of interrest laat de drone rondom een bepaald punt vliegen waarbij de camera steeds op het punt gericht blijft.

 


Jeroen Schoonhoven

Bedrijfsvideo