DFS media was uitgenodigd door IJOV om op 3 september 2016 tijdens het Zoddefestival in IJsselmuiden drone demonstraties te geven voor bezoekers. Daarnaast kreeg DFS media de gelegenheid om zich te promoten.DFS media werkt sinds 2016 samen met Autoverhaal, zij testen auto's uit alle segmenten. Van diverse auto's worden inspirerende films gemaakt waaraan DFS media zijn medewerking verleend door het maken van de luchtopnamen. Regelmatig zullen er nieuwe foto's en video's online komen en deze kan je hier bekijken !

 

Kijk ook op www.autoverhaal.nlLoon- en grondverzetbedrijf Doornewaard uit Oosterwolde (Gld) is in beeld gebracht tijdens de grasoogst 2016. In deze rapportage zijn de mooiste beelden te vinden waarop goed te zien is hoe Doornewaard met de nieuwste machines het gras binnen haalt.

 

Kijk ook op www.doornewaard.comElk jaar in de maand april stromen mensen vanuit heel Nederland naar het Gelderse plaatsje Kamperveen. Hier wordt een trekkertrek evenement georganiseerd waarvan de opbrengst volledig naar KWF gaat. DFS media was hierbij als sponsor van het Bandito team aanwezig voor het maken van foto's van dit evenement. Geniet mee met de beelden van deze krachtsport !

 

Kijk ook op www.btt-kamperveen.nlIn Vaassen staat het statige kasteel 'De Cannenburgh'. Op een toch wel winderige middag heeft DFS media dit mooie bouwwerk uit 1500 vastgelegd vanuit de lucht. Het kasteel met bijbehorend park laat in deze moderne eeuw de glorieuze middeleeuwen nog even schitteren !In het voorjaar met een laagstaande zon schittert het oude eiland Urk in al zijn glorie. DFS media heeft daarom een fotoserie gemaakt om dit dorp vast te leggen vanuit een perspectief wat nog niet eerder is gedaan.DFS media heeft van 2 unieke locaties foto's gemaakt.

Als eerst Radio Kootwijk, het bijzondere radiostation midden op de heide bij het kootwijkerzand. Daarnaast heeft DFS media in Beekbergen foto's gemaakt van het museumstation.Rietdekkersbedrijf Kloosterman & van Raalte heeft dit prachtige rieten dak gemaakt op een groot woonhuis in Elburg. Met dit prachtwerk zijn ze genomineerd voor de verkiezing 'Rietgedekt pand van het jaar 2015'. DFS media is gevraagd om foto's te maken van dit mooie ambachtelijke dak en het resultaat is super!

 

Kijk ook op: www.rietdekkersbedrijfkloosterman.nl !Het eerste project van DFS media. Het ontdekken van de vele mogelijkheden van de drone en de geweldige camera. De foto's zijn op een koude december dag in 2015 vastgelegd in en om de prachtige Hanzestad Kampen. Gelegen aan de IJssel heeft Kampen een prachtig stadsfront. Ook de majestueuze Bovenkerk is door DFS media gefotografeerd. Geniet mee met de charme van Hanzestad Kampen in deze fotoserie.In het oude stadje Grafhorst wordt ieder jaar een oudejaarsdag evenement georganiseerd. Op het terrein wordt melkbus geschoten en de bezoekers kunnen in en om de tent genieten van dit spektakel onder het genot van een hapje en drankje. Stadgrafhorst.nl heeft DFS media gevraagd dit evenement vanuit een ander perspectief vast te leggen. En natuurlijk mag de overgang naar 2016 ook niet ontbreken.

 

Kijk ook op www.stadgrafhorst.nl !